10. del

Helsingør - Randers

10. del af togt 2021.

Information:

Start i Helsingør d. 26/08-2021 klokken 0800
Over Anholt.
Slutter i Randers d. 28/08-2021 klokken 1700


Antal dage: 3
Pris: kr. 750 (3 dage X kr. 250 pr/dag)
4 af 5 pladser ledig
Dagssejlads muligt: Nej.

Beskrivelse af turen:
 

Den 26. August stævner ud af Helsingør og sommertogt er ved at gå på hæld, men inden vi rammer Randers, så skal vi lige til Anholt igen, denne gang dog på vej hjem, turen fra Helsinør til Anholt er ca. 55 sømil, undervejs kommer vi til at se en del af den store vindmøllepark, nemlig Anholt vindmøllepark som består af hele 111 møller.

Den 27. August nyder vi dagen på Anholt, vi har et helt "hav" af øer i Danmark, men Anholt er i sin helt egen klasse, og det er en nydelse hver gang vi kommer dertil, så vi bruger og nyder dagen på øen.

Den 28. August tager vi det sidste stræk på vores sommertogt og kommer i mål i Randers igen. Vi sejler igennem Anholt vindmøllepark og kommer til at mærke hvor store sådanne havvindmøller i virkeligheden er, når "bette" BIA sejler forbi sådan en mølle. Når vi når indsejligen til Randers Fjord og kommer forbi udbyhøj, så er vi på hjemmebane igen, endnu engang skal vi nyde Randers Fjord fra sin smukkeste side, nemlig vandsiden, fjorden er ca. 15 sømil fra udbyhøj og ind til Randers, en smuk og dejlig tur til at slutte sommertogtet af på!

Måske der står en lille velkomstkomite når vi rammer Randers 😉

Tilmeld dig nu!

Du kan kun tilmelde dig gennem Vores foreningsplatfor "MinForening"
Hvis du ikke allerede er bruger af "MinForening" får du muligheden for at oprette dig som bruger når du trykker på "Tilmeld dig nu!" 

Regler

 

Forskellen på køjeplads & dagssejlads:

Hvad er en køjeplads?
Når du  melder dig til "sejlads over flere dage, er det med overnatning, og dermed med en køjeplads.

Hvad er dagssejlads?
Ved deltagelse i dagssejlads påmønstrer du om morgen inden afgang, og afmønstre senere på dagen, i den efterfølgende by. Bemærk, at det ikke er muligt at deltage i dagssejlads på alle dele af sommertogtet!

Hvad betaler du for?

Dagsprisen pr/dag kr. 200 dækker følgende:
– Forplejning
– Disel.
– Havnepenge. (ikke gældende for dagssejlads)
– Desuden gælder de også som depositum for din deltagelse! (*1)
 *1 = Se reglerne vedr. depositum nedenfor.

Regler for tilbagebetaling af depositum:

 

Tilbagebetaling af depositum kan kun ske ved følgende årsager:

 • Turen aflyses pga vejrlig, eller anden aflysning i forhold til sikkerhed.
 • Uforudset nedbrud på BIA, så den pågældende togtdel ikke sejles.
 • Afmelding fra din side, senest 30 dage før den del af togtet du meld fra.

 
Tilbagebetaling sker ikke ved følgende årsager:

 • Afmelding fra din side, senere end 30 dage før den del af togtet du framelder.
 • Brud på Foreningen S/Y BIA’ politik om alkohol og/eller euforiserende stoffer. (Det er altid, ene og alene Skippers der træffer denne beslutning og som er gældende)
 • Brud på S/Y BIA’ ordensregler.
 • Ved for sen påmønstring, i forhold til sejlplanen.

 

Alkohol & euforiserende stoffer.

Det er forbudt at være påvirket af nogen former for stoffer, undtaget er, kun piller og olier der er udskrevet af egen læge eller psykiater. Ved mistanke om nogen former for påvirkning, har Skipper ret til at afvise person(er) og de vil IKKE have nogen ret til tilbage betaling af et evt indbetalt beløb.

Det er forbudt at være synligt påvirket af alkohol på BIA når vi er i havn. Hvis man har drukket sig fuld i land, og skipper mener man er synligt påvirket af alkohol, vil man blive afvist, og overnatning vil være på hotel eller hvad gasten (dig) selv finder ud af, og selv betaler for. Skippers beslutningen står ikke til diskussion.

Der må IKKE nydes nogen former for alkohol på båden, når BIA bruges i forenings øjemed, det er tilladt at nyde alkohol i land, i begrænset mængder.

Enhver beslutning Skipper måtte have taget er gældende på stedet, måtte man have nogen indsigelser, er man velkommen til at klage til bestyrelsen for foreningen S/Y BIA, og den vil her blive behandlet.

Ordensregler.

 

 • Alle tiltaler hinanden med respekt og i en ordentlig tone.
 • Alle behandler hinanden med anerkendelse og respekt.
 • Det forventes at der tages hensyn til sovende medgaster, specielt om aften.
 • Alle hjælper til med rengøring, madlavning og vedligeholdelse.
 • Efter endt sejlads den pågældende dag, er der igen der afmønstrer før båden er vasket ned, ryddet op og rengjort, og tilladelse fra Skipper er givet til afmønstring.
 • Alle deltager i sejladsen i den grad de kan, har man nogen former for handicap, psykisk eller fysisk, skal Skipper vide det inden afgang, og der tages selvfølgelig de hensyn vi kan og skal, til hinanden.
 • Enhver skal adlyde enhver ordre der gives af Skipper, i ethvert tilfælde hvor der er tale om sikkerhed.
 • Det forventes at alle, er yderst opmærksom under sikkerheds-rundvisningen efter påmønstring. ALLE bruger redningsvesten, som minimum den grad der er udstukket af Skipper.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os...