Sommertogt 2021

Udgivet den:10 januar 2021
By Skipper Bang

Arbejdet med at få sammensat et godt sommertogt til 2021 har nu stået på i en del måneder, der er mange til der skal tages i betragtning, der er mange ting der skal tages forbehold for, så selv om det bare er sejlads her i “lille” Danmark, er der en del ting der skal gøres helt rigtigt.

Jeg (Skipper) har et ønske om, at fortælle jer om de tanker og ideer der rør sig hos mig om netop vores sommertogt 2021 jeg vil også gerne at denne blog følger sommertogtet helt til døren, altså en slags før, under og efter blog, hvor også gaster og gæster skriver med om deres oplevelse på, ved og omkring både båden men også foreningen som helhed.

Skipper Bang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...