Sidste nyt…

Udgivet den:14 marts 2021
By Skipper Bang

14-03-2021.

Sikke en dag og sikke en opbakning 💪Vi har i dag holdt den første “klargøring og vedligeholdelsesdag” af BIA ⛵ og der blev gået til den!🤘Dagen startede med at mødte klokken 0900 til lidt oversvømmet havn, da der var okay højvandet, men med en lille omvej på broen, fandt vi hen til BIA.Der var tændt for varmen og vand til kaffen var kogt og et dejligt morgenbord skulle startet med at danne rammerne for en god’ dag😃Vi fik spist rundstykker og kage og fik drukket kaffe og inden jeg så mig om, havde folk kastet sig over de opgaver som var nævnt, at det ville være dejligt med hjælp til! Så sådan gik det at vi fik vasket pantry (køkkenet) ned, pillet låger af skabene, næsten alle dørene ned,🛠 så de kan komme ud B-Seen så de kan blive beklædt med hvid folie, oppe i cockpittet blev der sat kaleche op, ryddet op og rengjort i kistebænkene og skuret ned med vand og sæbe, alle har ydet og hjulpet, og det har været så mega godt🤘💪🙂

Det er lækkert at vi får lavet noget og vi får hende gjort klar til sommeren, men endnu vigtigere er det sociale i det, det at mødes, at lære nye mennesker at kende, så folk smile og grine højlydt af og med hinanden, selv om vi lige har mødt hinanden, det er STORT, vi har ikke holdt tilbage på forplejningen, kaffen og selv ikke på den lækre cheescake René Mikkelsen havde med, som hans kone, Annette, havde taget sig tid til at bage og lave til os, tusinde tak for det, den smagt himmelsk (flere har spurgt efter opskriften!!!)

Så i dag, var en go’ dag💪 Tusinde tak for jeres opbakning, tak fordi i tog jer tid til at komme og bruge en Søndag på BIA, et kæmpe tak til:

Julie Hasselager, Stine Normann, Martin Obert, Sonnich Nielsen, René Mikkelsen, for al jeres hjælp i dag🙏

Tak for besøget på BIA i dag til Christian Pedersen, Dennis og Marcus.

Og sidst men ikke mindst, tak til Annette Mikkelsen for kagen🙏

På søndag tager vi en tørn mere, kom og vær med og oplev det fællesskab der er omkring veteranprojektet S/Y BIA, alle er velkommen, veteraner og pårørende.

Tak for støtten, tak for opbakningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...