4. del

Odense - Fredericia

4. del af togt 2021.

Information:

Start i Odense d. 01/08-2021 klokken 0800
Slutter i Fredericia d. 03/08-2021 klokken 2000

Antal overnatninger: 3
Pris: kr. 750 (3 dage X kr. 250 pr/dag)
4 af 5 pladser ledig
Dagssejlads muligt: Ja, 3 pladser.
Dagssejlads pris: kr. 200
3 af 3 pladser ledige.

Beskrivelse af turen:

 

OBS om dagssejlads:

Der er på denne del af togtet mulighed for dagssejlads, det vil sige at, du kan melde dig til dagssejlad, og så møder du op i Odense Søndag d. 01/08-2021 senest kl. 0730 og så kan du komme med ud at sejle turen mellem Odense og Fredericia. Transport til og fra Odense og Fredericia er dit eget ansvar.

Søndag d. 01/08-2021

Efter nogen dejlige dage i Odense, skal vi videre til endnu en dejlig by, nemlig Fredericia, som står tydelig i skippers erindringer fra Sommertogt 2020 pga. den varme og imøde kommendehed der blev vist fra Veteranhjem Fredericia i 2020 som vi glæder os til at mærke igen, og vi glæder os til at se de mennesker der brænder for veteranarbejde i Fredericia igen. Det bliver en tur på ca. 43 sømil fyld med lækker natur.

Mandag d. 02/08-2021. Kl. 1000 - 1600

Tid til at byde alle velkommen, veteraner og ikke veteraner, der er kaffe og the på kanden og lur mig om der ikke enten er bagt eller hjemmebragt en kage til kaffen. Kom ned og se BIA, hør om vores projekt og forening og lad os få en god og hyggelig dag.

Tirsdag d. 03/08-2021.

Hygge og afslapning i byen fyldt med historie, og måske vi er heldig, at vi igen kan få Steen aka Sammy til at give os en tur på voldene og fortælle om Fredericia's prægtige og fængende historie, med hans indlevelse og fortællergen, er det som at være tilbage i tiden...

 

Tilmeld dig nu!

Du kan kun tilmelde dig gennem Vores foreningsplatfor "MinForening"
Hvis du ikke allerede er bruger af "MinForening" får du muligheden for at oprette dig som bruger når du trykker på "Tilmeld dig nu!" 

Regler

 

Forskellen på køjeplads & dagssejlads:

Hvad er en køjeplads?
Når du  melder dig til "sejlads over flere dage, er det med overnatning, og dermed med en køjeplads.

Hvad er dagssejlads?
Ved deltagelse i dagssejlads påmønstrer du om morgen inden afgang, og afmønstre senere på dagen, i den efterfølgende by. Bemærk, at det ikke er muligt at deltage i dagssejlads på alle dele af sommertogtet!

Hvad betaler du for?

Dagsprisen pr/dag kr. 200 dækker følgende:
– Forplejning
– Disel.
– Havnepenge. (ikke gældende for dagssejlads)
– Desuden gælder de også som depositum for din deltagelse! (*1)
 *1 = Se reglerne vedr. depositum nedenfor.

Regler for tilbagebetaling af depositum:

 

Tilbagebetaling af depositum kan kun ske ved følgende årsager:

 • Turen aflyses pga vejrlig, eller anden aflysning i forhold til sikkerhed.
 • Uforudset nedbrud på BIA, så den pågældende togtdel ikke sejles.
 • Afmelding fra din side, senest 30 dage før den del af togtet du meld fra.

 
Tilbagebetaling sker ikke ved følgende årsager:

 • Afmelding fra din side, senere end 30 dage før den del af togtet du framelder.
 • Brud på Foreningen S/Y BIA’ politik om alkohol og/eller euforiserende stoffer. (Det er altid, ene og alene Skippers der træffer denne beslutning og som er gældende)
 • Brud på S/Y BIA’ ordensregler.
 • Ved for sen påmønstring, i forhold til sejlplanen.

 

Alkohol & euforiserende stoffer.

Det er forbudt at være påvirket af nogen former for stoffer, undtaget er, kun piller og olier der er udskrevet af egen læge eller psykiater. Ved mistanke om nogen former for påvirkning, har Skipper ret til at afvise person(er) og de vil IKKE have nogen ret til tilbage betaling af et evt indbetalt beløb.

Det er forbudt at være synligt påvirket af alkohol på BIA når vi er i havn. Hvis man har drukket sig fuld i land, og skipper mener man er synligt påvirket af alkohol, vil man blive afvist, og overnatning vil være på hotel eller hvad gasten (dig) selv finder ud af, og selv betaler for. Skippers beslutningen står ikke til diskussion.

Der må IKKE nydes nogen former for alkohol på båden, når BIA bruges i forenings øjemed, det er tilladt at nyde alkohol i land, i begrænset mængder.

Enhver beslutning Skipper måtte have taget er gældende på stedet, måtte man have nogen indsigelser, er man velkommen til at klage til bestyrelsen for foreningen S/Y BIA, og den vil her blive behandlet.

Ordensregler.

 

 • Alle tiltaler hinanden med respekt og i en ordentlig tone.
 • Alle behandler hinanden med anerkendelse og respekt.
 • Det forventes at der tages hensyn til sovende medgaster, specielt om aften.
 • Alle hjælper til med rengøring, madlavning og vedligeholdelse.
 • Efter endt sejlads den pågældende dag, er der igen der afmønstrer før båden er vasket ned, ryddet op og rengjort, og tilladelse fra Skipper er givet til afmønstring.
 • Alle deltager i sejladsen i den grad de kan, har man nogen former for handicap, psykisk eller fysisk, skal Skipper vide det inden afgang, og der tages selvfølgelig de hensyn vi kan og skal, til hinanden.
 • Enhver skal adlyde enhver ordre der gives af Skipper, i ethvert tilfælde hvor der er tale om sikkerhed.
 • Det forventes at alle, er yderst opmærksom under sikkerheds-rundvisningen efter påmønstring. ALLE bruger redningsvesten, som minimum den grad der er udstukket af Skipper.

 

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os...