7. del

Vordingborg - Køge

7. del af togt 2021.

Information:

Start i Vordingborg d. 09/08-2021 klokken 0800
Over Møens Klint, Rønne, Christiansø og Smygehamn.
Slutter i Køge d. 20/08-2021 klokken 2000


Antal dage: 12
Pris: kr. 3000 (12 dage X kr. 250 pr/dag)
3 af 5 pladser ledig
Dagssejlads muligt: Nej.

Beskrivelse af turen:

Mandag 09/08 Sejler fra Vordingborg om morgen klokken 08.00 og sætter kursen mod Møens klint, vi håber til at vinden er rigtigt, for så får vi den perfekte oplevelse når vi skal ligge for svaj udenfor Møns Klint og nyde den udsigt vi får fra BIA, det er ikke en særlig lang sejlads, kun omkring 30 sømil, så vi når hurtigt frem til Møens Klint.

Når vi er fremme og BIA ligger som hun skal, bliver der mulighed for at nyde vandet ved at snorkle, SUP eller bare ved at bade fra båden og slappe af og nyde livet! Vi overnatter for svaj indtil næste dag.

Tirsdag 10/08 Tager vi endnu en dag ved Møns Klint, og vi kan forsætte med at nyde sejlerlivet, vandet og naturen, vi kan også tage gummibåden (Little BIA) ind til stranden og nyde naturen på land og gå ture ved klinten.

Onsdag 11/08 står vi tidligt op, så vi er klar til at sejle  fra morgenstunden. Når ankeret er hevet op, og vi er klar, så sætter vi kursen øst og sejler de cirka 75 sømil til Rønne.

Det bliver en fantastisk sejlads, med plads omkring os, og når sejlene er sat, så skal vi nyde naturensens kræfter som sørger for at vi kommer fremad, lige indtil vi når Rønne.

Torsdag & Fredag 12. og 13 August. Skal vi nyde Rønne og resten af Bornholm, der bliver 2 dage til at tage på ture og udforske hele øen. Vi håber vi får nogen kontakter derovre som måske kan hjælpe os, med at vise os rundt og transporten rundt, så kender du nogen.... 😉

Lørdag 14/08 Sejler vi videre, nemlig til Christiansø, det er en lille sejltur på små 30 sømil, men hvor bliver det fedt at komme dertil med BIA og som en del af vores Sommetogt 2021 når vi nu måtte aflyse den del i 2020!

Søndag og Mandag tager vi så på Christiansø, ikke fordi øen er særlig stor, men bare fordi den er spændende, fyldt med historie, og det er en lækker ø, og det mest Østlig du kan komme på Dansk grund! Det bliver så godt!

Tirsdag 17/08 forlader vi igen Christiansø og sætter kursen mod det sydelige Sverige, hvor planen er at ligge for svaj lidt syd for Smygehamn i Sverige, bare som et lille pitstop undervejs til Køge. Men ingen tvivl om, at endnu en lækker sejlads med Bornholm om bagbord på denne tur på cirka 60 sømil.

Onsdag 18/08 hiver vi ankeret op igen og sejler de sidste cirka 45 sømil for at komme til vores venner i Køge, det glæder vi os til, at igen at se dem.

Tilmeld dig nu!

Du kan kun tilmelde dig gennem Vores foreningsplatfor "MinForening"
Hvis du ikke allerede er bruger af "MinForening" får du muligheden for at oprette dig som bruger når du trykker på "Tilmeld dig nu!" 

Regler

 

Forskellen på køjeplads & dagssejlads:

Hvad er en køjeplads?
Når du  melder dig til "sejlads over flere dage, er det med overnatning, og dermed med en køjeplads.

Hvad er dagssejlads?
Ved deltagelse i dagssejlads påmønstrer du om morgen inden afgang, og afmønstre senere på dagen, i den efterfølgende by. Bemærk, at det ikke er muligt at deltage i dagssejlads på alle dele af sommertogtet!

Hvad betaler du for?

Dagsprisen pr/dag kr. 200 dækker følgende:
– Forplejning
– Disel.
– Havnepenge. (ikke gældende for dagssejlads)
– Desuden gælder de også som depositum for din deltagelse! (*1)
 *1 = Se reglerne vedr. depositum nedenfor.

Regler for tilbagebetaling af depositum:

 

Tilbagebetaling af depositum kan kun ske ved følgende årsager:

 • Turen aflyses pga vejrlig, eller anden aflysning i forhold til sikkerhed.
 • Uforudset nedbrud på BIA, så den pågældende togtdel ikke sejles.
 • Afmelding fra din side, senest 30 dage før den del af togtet du meld fra.

 
Tilbagebetaling sker ikke ved følgende årsager:

 • Afmelding fra din side, senere end 30 dage før den del af togtet du framelder.
 • Brud på Foreningen S/Y BIA’ politik om alkohol og/eller euforiserende stoffer. (Det er altid, ene og alene Skippers der træffer denne beslutning og som er gældende)
 • Brud på S/Y BIA’ ordensregler.
 • Ved for sen påmønstring, i forhold til sejlplanen.

 

Alkohol & euforiserende stoffer.

Det er forbudt at være påvirket af nogen former for stoffer, undtaget er, kun piller og olier der er udskrevet af egen læge eller psykiater. Ved mistanke om nogen former for påvirkning, har Skipper ret til at afvise person(er) og de vil IKKE have nogen ret til tilbage betaling af et evt indbetalt beløb.

Det er forbudt at være synligt påvirket af alkohol på BIA når vi er i havn. Hvis man har drukket sig fuld i land, og skipper mener man er synligt påvirket af alkohol, vil man blive afvist, og overnatning vil være på hotel eller hvad gasten (dig) selv finder ud af, og selv betaler for. Skippers beslutningen står ikke til diskussion.

Der må IKKE nydes nogen former for alkohol på båden, når BIA bruges i forenings øjemed, det er tilladt at nyde alkohol i land, i begrænset mængder.

Enhver beslutning Skipper måtte have taget er gældende på stedet, måtte man have nogen indsigelser, er man velkommen til at klage til bestyrelsen for foreningen S/Y BIA, og den vil her blive behandlet.

Ordensregler.

 

 • Alle tiltaler hinanden med respekt og i en ordentlig tone.
 • Alle behandler hinanden med anerkendelse og respekt.
 • Det forventes at der tages hensyn til sovende medgaster, specielt om aften.
 • Alle hjælper til med rengøring, madlavning og vedligeholdelse.
 • Efter endt sejlads den pågældende dag, er der igen der afmønstrer før båden er vasket ned, ryddet op og rengjort, og tilladelse fra Skipper er givet til afmønstring.
 • Alle deltager i sejladsen i den grad de kan, har man nogen former for handicap, psykisk eller fysisk, skal Skipper vide det inden afgang, og der tages selvfølgelig de hensyn vi kan og skal, til hinanden.
 • Enhver skal adlyde enhver ordre der gives af Skipper, i ethvert tilfælde hvor der er tale om sikkerhed.
 • Det forventes at alle, er yderst opmærksom under sikkerheds-rundvisningen efter påmønstring. ALLE bruger redningsvesten, som minimum den grad der er udstukket af Skipper.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os...