T-Shirts

BIA's støtte t-shirts

Tak for sponseratet...

Via donation har foreningen fået lavet nogen lækre t-shirts, og vi vil den forbindelse gerne takke B-Seen v/ Bo Bay og veteranen Henrik Södergren som har gjort det muligt at vi kan sælge vores t-shirt med 100% fortjeneste, og du støtter dermed veteranprojektet når du køber en af de lækre t-shirts!

B-Seen v/ Bo Bay har støttet rigtigt meget om veteranprojektet Foreningen S/Y BIA bla. ved at donere matrialer og arbejdstid ved staferingerne foran på båden, bådens navn, bynavn og bordet nede i saloonen, men også med en rigtigt skarp pris på de t-shirts der her sælges.

Støt B-Seen ved at bestille ham til at udfører din næste opgave med skilte, banner, tryk og meget mere, se mere på hans facebookside https://www.facebook.com/BSeen.dk

Hernrik Södergren var med ude at sejle med BIA på sommertogt 2020. Henrik er også veteran, og havde på daværende tidspunkt virksomheden Södergren Klimateknik, som gjorde det muligt for os at få lavet de lækre t-shirts.

En enormt stor tak til både Henrik Södergren for at gøre det muligt, at vi fik så lækre t-shirts! 

 

Der er 2 typer t-shirts, den første en en almindelig bomolds t-shirt hvor både print og stoffet er i virkelig god kvalitet, den anden er også mega lækker, men er mere en løbe/sport t-shirt. Vær opmærksom på at de er lidt små i størrelserne.

Prisen er kr. 250 pr. stk.
Som udgangspunkt sender vi dem ikke, da det koster kr. 69 porto og kr. 20 i emballage altså kr. 89 bare til samlet forsendelse! men t-shirten kan afhentes på BIA enten i en af de havne vi kommer til eller når vi holder åben båd eller ligene på BIA

Bestil en t-shirt her:

Du skal sende en mail til mbs@sy-bia.dk med:

- Dit navn.
- Telefonnummer.
- Om der er den almindelige eller om det er Performance modellen du ønsker.
- Antal.
- Hvor du gerne vil hente den henne.

Til  sidst overfører du antal X kr. 250 til vores bank via oplysningerne:
Reg. nr.: 9570
Konto nr.: 13081131
Mrk: T-shirt.

Nu vil din(ne) t-shirt være klar til at blive hentet det pågældende sted.

OBS Vi forventer det snart bliver muligt at betale vi mobilepay!

Tak!

Vi vil rigtigt gerne takke dig, der har valgt at købe en af vores t-shirts og derved er med til at gøre det muligt for os at tilbyde lækre og fede oplevelser for vores veteraner, som har ydet så meget for Danmark.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os...