Sejlads fra Køge til Lynetten

Udgivet den:17 august 2020
By Skipper Bang
Date:
Time: to
Location: Fra: Køge Marine Bådehavnen 2 4600 Køge. Til: Lynetten Marina, Refshalevej 200 1432 København
Sommertogt 2020 Del 10 Køge – Lynetten.
Man skal ikke sejle med fra start til slut, men man kan komme på og komme af fra en af de havn vi anløber. Sommertogtet er delt op i 12 dele, som det fremgår af tur-planen nedenfor og på kortet. Så har du kun en enkelt dag du kan sejle med, så er dette også muligt.
Hvad koster det? Det koster et medlemsskab af foreningen S/Y BIA (kr. 250 pr/år) og kr. 200 til kost pr./dag man er med.
Hvem kan komme med? Alle veteraner med et veterankort (HUSK det skal medbringes) Hvis der skulle komme strækninger hvor ingen veteraner er tilmeldt, kan evt pårørende delage.
Hvor mange er der plads til? Der er 5 sovepladser, men der kan være 7 gæster med på en dags sejlads, fra en by til en anden. Vi vil løbende opdatere listen nedenfor med, hvor mange pladser der er taget.
Hvordan kan man melde sig til? Skrive en besked til S/Y BIA her på vores facebook-side, skriv en mail på kontakt@sy-bia.dk eller kontrakt skipper Michael Bang på mobil 5250 0255
Kosten pengene, skal indbetales ved tilmelding, da de fungere som depositum for din tilmelding.
Har du nogen spørgsmål, så kan du skrive til S/Y BIA her på vores facebook-side (messenger), på mailen kontakt@sy-bia.dk eller ringe og få en snak med skipper Michael Bang på mobil 52500255.
Del 10: Onsdag den 26. August – Afgang fra Køge til Lynetten. Torsdag den 27. August – Åben båd i Lynetten.
Sommertogtet kan ændres undervejs pga vejret, manglenden plads i havne eller andet, i så fald, vil det blive slået op, her på siden, og tilmeldte, i de påvirkede situationer vil blive informeret.