Veteranprojektet Foreningen S/Y BIA

Dags sejlads
fra Helsingør til Ny Holmen i København

Mødested: Helsingør gl. havn

Start: dato: D. 10. september 2024 kl. 0930 - 1600

Depositum kr. 100  til mobilepay nr.: 755557
(mrk: Helsingør-KBH "din mailadresse")


Ledige pladser: 4 af 4

Beskrivelse:


Den 10. september markerer en særlig dag ombord på S/Y BIA, hvor vi sejler med stolthed og ære i det sejlende veteranprojekt fra Helsingør til Ny Holmen.


Det bliver en dag fyldt med respekt, fællesskab og taknemmelighed, hvor vi sammen med veteraner og deres pårørende deler en unik rejse gennem Øresunds smukke farvande.


Mens vi sejler ud fra Helsingør, kan vi beundre den majestætiske udsigt over Kronborg Slot, der står som et symbol på Danmarks historie og stolthed. Langs kysten af Nordsjælland glider vi forbi maleriske landskaber og idylliske fiskerlandsbyer, der danner en smuk baggrund for vores rejse.


På vores vej mod Ny Holmen i København deler vi historier, minder og erfaringer omkring livet efter tjenesten. Det bliver en dag med gode samtaler, hvor vi støtter hinanden og deler minder.


Ved ankomsten til Ny Holmen bliver stemningen en blanding af stolthed og eftertænksomhed, idet vi træder ind på dette historiske sted, der stadig bærer spor af fortiden som en aktiv militærinstallation.

Her kan vi sammen udforske de gamle bygninger, mastekranen og "Under Kronen", mens vi reflekterer over vores fælles historie og nutidige betydning.


Denne dag bliver ikke blot en sejltur, men en hyldest til veteranerne og deres uforglemmelige bidrag til vores land.

Foreningen S/Y BIA vil forstå al forplejning under turen.


INFO


- På denne tur er der depositum -

 -En veteran må medbringe en pårørende -

Tilmeldingen er først gældende når depositum er indbetalt.